[Rådmand Jørgen Hein]

"Vi har brug for hinanden"

Rådmand Jørgen Hein står i spidsen for Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg Kommune. Han er glad for samarbejdet med Ældre Sagen Aalborg og kalder de frivilliges indsats for flødeskummet i de ældres liv: 

- Som kommune skal vi naturligvis sørge for de fysiske rammer, pleje og omsorg. De frivilliges indsats betragter jeg som flødeskummet i de ældres liv. De er ligesom venner, der kommer med det gode humør, en hjælpende hånd og har tid til at snakke, siger Jørgen Hein og fortsætter:

- Vi har brug for hinanden. Ældre Sagen Aalborg er rigtig god til at samle frivillige, der kan være med til at aktivere grupper i uforpligtende fællesskaber. Det er alt fra motion og hyggeligt samvær til it-undervisning og litteraturgrupper. 

Han forklarer videre: 
- I forbindelse med det årlige budget er Ældre Sagen Aalborg meget aktiv og stiller spørgsmål og kommer med ideer. Jeg har stor respekt for Ældre Sagen Aalborg, og vi har en meget konstruktiv dialog. Jeg oplever, at synspunkter og holdninger bliver fremlagt sagligt og velbegrundet. Selv når der peges på krav og rettigheder, sker det i en god og høflig tone.

Mød politikere og borgmesteren Thomas Kastrup-Larsen og mere end 40 udstillere inden for hjælpemidler, sundhedstilbud, sociale netværk, pleje og meget mere på messen Mulighedernes Dag, mandag 4. marts kl. 11-17, i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Jørn Hein, Rådmand

Foto: Lars Horn

Kom og vær' med til Mulighedernes Dag. Der er fri entré og alle er velkomne

TILMELD DIG HER