Om arrangementet

Ældre Sagen Aalborg har, i samarbejde med en række lokale sponsorer, arrangeret en messe, Mulighedernes Dag, i Aalborg. Lokationen for messen er Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor messen bliver afholdt i den store, flotte Aalborghallen, der med sine 2.200 m2 skaber rammerne om denne livsstilsmesse mandag den 4. marts fra 11.00-17.00.


Kom og vær med
– fri adgang for alle!

Image

Baggrunden for messen er det gode seniorliv. Vores formål er at samle borgere i og omkring Aalborg til en hyggelig,  spændende og oplevelsesrig dag. Du vil blive inspireret og præsenteret for en bred række af produkter og serviceydelser, der både giver glæde og støtte i hverdagen.

Ældre Sagen Aalborg, er Aalborg Kommunes største forening med ca. 22.000 medlemmer og 300 frivillige. I Ældre Sagen har vi konstant fokus på, at alle medlemmer har et godt liv med en aktiv og meningsfuld hverdag, uanset alder. På Mulighedernes Dag er vi naturligvis selv til stede. Vores ønske er at have en tæt dialog med vores medlemmer, men samtidig inspirere, til at nye får lyst til at tegne et medlemskab.

På messen præsenterer og synliggør vi de mange muligheder, der findes både nationalt og lokalt i Aalborg- området. Flere udstillere skaber rammerne for, at du kan komme og opleve den første, største og mest alsidige messe indenfor hjælpemidler, sundhedstilbud, sociale netværk, pleje og meget mere. Alt sammen til glæde og gavn for seniorer og deres pårørende i Aalborg.

Image
Image
Image
Image

Klik her for at tilmelde dig Mulighedernes Dag 4. marts 2019


-  og bliv inspireret til en oplevelsesrig dag.

Image
Aalborg Kongres & Kultur Center

Find os her:
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg