[Frivillig Lis Sennenvald]

"Kom og vær' med"


En af de frivillige i Ældre Sagen Aalborg er Lis Sennenvald. Hun er med i en ”kulturgruppe,” der mødes to gange om året for at planlægge og koordinere en række aktiviteter. Alle aktiviteter byder på oplysning og læring, underholdning og samvær med andre. Her er noget for enhver smag og interesse.

- Kan du lide at læse bøger, så kan du deltage i en af vores litteraturkredse, Her er deltagerne selv med til at vælge romanerne og de temaer, der skal undersøges nærmere. Du har også mulighed for at få viden om Spaniens kultur og sociale forhold gennem en række film. 

Trænger dine sprogfærdigheder til at blive pudset af, byder vi på samtalehold i engelsk, tysk og fransk, siger Lis Sennenvald. 

Lis Sennenvald fortæller, at foredrag er en fast del af programmet og omfatter alt fra sundhedsoplysende foredrag, fx om motion og sund kost eller om udbredte sygdomme som diabetes og slidgigt. Derudover er der månedlige foredrag om kunst, rejser, historie, interessante menneskeskæbner og aktuelle emner.

- Vi samarbejder samt for fordelagtige priser på en række institutioner som fx teatre, Folkeuniversitet og oplysningsforbund, så vi kan tilbyde kurser, foredrag, teater- og musikarrangementer til fordelagtige priser. Du kan også deltage i ture og virksomhedsbesøg i Aalborg eller ture/rejser længere væk/ Danmark eller udlandet.

Vi giver dig også mulighed for at deltage i hobbybetonede aktiviteter som pibemageri, syng-med-aktiviteter, håndarbejde eller akvarelmaling, forklarer Lis Sennenvald og opfordrer:

- Så kom og vær med – oplev noget godt sammen med andre. Eller måske har du selv gode ideer til nye aktiviteter eller måske lyst til at sætte noget nyt i gang. Kom og få en snak med os i det gamle rådhus på Torvet i Nørresundby, eller besøg os mandag 4. marts kl. 11-17 på messen Mulighedernes Dag i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Tilmeld dig her
Image Image